FAQ


Gebruik

Het aantal gebruikers van het SubsidieVolgSysteem is ongelimiteerd tot het aantal medewerkers van de organisatie. Dit wil zeggen dat de licentiehouder(s) zelf onbeperkt eigen medewerkers toegang kan geven als “licentiehouder” of “raadpleger” of aan het systeem kan koppelen als “projectgebruiker”.

Het SubsidieVolgSysteem maakt een onderscheid in de volgende gebruikersrollen:

  • Licentiehouder: Dit is een accounthouder met het recht om te bewerken/muteren. Licentiehouders ontvangen wekelijks een overzicht van openstaande taken;
  • Raadpleger: Dit is een accounthouder met een volledige raadpleegfunctie van de portal zonder het recht om te bewerken;
  • Projectgebruiker: Dit is een medewerker zonder account. Een projectgebruiker kan meldingen via e-mail ontvangen wanneer hij of zij aan een project gekoppeld is. Projectgebruikers ontvangen per e-mail alleen meldingen van taken die op hun project van toepassing zijn.

Om de SVS portal te bereiken gaat u naar de website www.subsidievolgsysteem.nl

Klik rechtsboven op de pagina op ‘Log in’. De site is beveiligd en alleen toegankelijk voor personen die op basis van het e-mailadres toegang hebben ontvangen (dit zijn medewerkers met de gebruikersrol ‘licentiehouder’ of ‘raadpleger’).

In het tekstvak E-mail typt u uw e-mailadres dat hoort bij uw account. Bij de eerste keer inloggen, klikt u op Wachtwoord vergeten?

Als er een account bekend is, ontvangt u binnen enkele ogenblikken een e-mail met daarin een link om uw wachtwoord (opnieuw) in te stellen. Door op de link te klikken kunt een wachtwoord instellen. Let op: Deze link is slechts een beperkte tijd bruikbaar! De link kan slechts eenmaal gebruikt worden. Zodra dit opgeslagen is kunt u inloggen met het e-mailadres van uw account en het nieuwe wachtwoord. Na inloggen dient u een code in te vullen op basis van tweefactorauthenticatie.

Om de veiligheid van de SVS portal te vergroten is voor toegang sprake van een verplichte tweefactorauthenticatie. Dit betreft een (gratis) app die u op uw smartphone kunt installeren en die op basis van een ingevoerde sleutel een code produceert.

Indien u de eerste keer met uw e-mailadres en wachtwoord bent ingelogd ontvangt u een sms op uw smartphone met een verificatiecode. Na het invoeren van de verificatiecode verschijnt een QR-code op je computerscherm. Scan vervolgens de QR code om de authenticatie in te stellen.

Het SubsidieVolgSysteem is direct na aanschaf te implementeren in uw organisatie.

Ja het SubsidieVolgSysteem is volledig webbased en overal bereikbaar via een internetverbinding.

Nee het SubsidieVolgSysteem kan gebruikt worden via de volgende internetbrowsers; Microsoft Internet Explorer, Mopzialle Firefox, Google Chrome en Apple Safari.

Ja dit is mogelijk. Het SubsidieVolgSysteem ondersteunt o.a. Word, PDF en JPG files.
Richtlijn is dat storingen binnen 1 werkdag worden opgepakt. Dringende storingen worden, zover dit mogelijk is, direct opgelost. SubsidieVolgSysteem garandeert een uptime van meer dan 95%.

De kosten van het SubsidieVolgSysteem zijn afhankelijk van de grootte en specifieke wensen van de organisatie. Neem contact op met ons en we werken graag een passend voorstel voor u uit.

Beveiliging

Het SubsidieVolgSysteem voldoet aan hoge veiligheidseisen qua data beveiliging. Zo maakt het SubsidieVolgSysteem gebruik van een SSL-verbinding. Een SSL-verbinding is een gecodeerde verbinding tussen de server en bezoeker.

Het systeem is voorzien van een encrypted backup zodat de gegevens in geval van een calamiteit te allen tijde gewaarborgd zijn.

Het SubsidieVolgSysteem is ISAE-3000 en 27001 gecertificeerd. ISAE 3000 is de internationale standaard voor security en overige niet-financiële informatie. Voor de technische invulling van de hosting en onderhoud van onze webapplicaties maakt het SubsidieVolgSysteem gebruik van KPN Interned Services en kunnen we vertrouwen op de ISO 20000, ISO 9001 en ISO 27001 certificering en bovendien een ISAE-3402 type II-accreditatie en PCI-DSS en ISO 1400 compliance.

Het SubsidieVolgSysteem garandeert een uptime van meer dan 95%.

Overig

Indien u geïnteresseerd bent in het SubsidieVolgSysteem dan kunt u per e-mail en telefonisch contact met ons opnemen. Wij kijken dan graag met u naar uw behoefte en specifieke situatie.

Periodiek wordt onderhoud gepleegd aan het SubsidieVolgSysteem. Het onderhoud vindt waar mogelijk plaats in weekenden om de uptime tijdens werktijd te garanderen.