Oplossingen

24/7 inzicht in inkomende en uitgaande subsidies

Ontdek onze oplossingen

Met SVS-IN & SVS-UIT beschikken wij over twee systemen waarmee wij iedere organisatie kunnen voorzien in haar subsidiebehoeften. Bij het SubsidieVolgSysteem hebben wij aandacht voor onze klanten en gaan wij graag gezamenlijk op zoek naar de juiste oplossing.

Welke oplossing past het best bij uw huidige situatie?

SVS-IN

Voor het administreren van mijn subsidies

Onze organisatie ontvangt subsidie(s). SVS-IN is een administratie- en managementtool voor organisaties met inkomende subsidiestromen. SVS-IN biedt uw organisatie grip op het totale proces voor al uw inkomende subsidies.

SVS-UIT

Voor het verstrekken van subsidies

Onze organisatie verstrekt subsidie(s). SVS-UIT is volledig afgesteld op uw organisatie en faciliteert uw uitgaande subsidietraject van A tot Z. Hierbij is er aandacht voor zowel de verstrekker als de aanvrager.

Veelgestelde vragen over SubsidieVolgSysteem

Het aantal gebruikers van het SubsidieVolgSysteem is ongelimiteerd tot het aantal medewerkers van de organisatie. Dit wil zeggen dat de licentiehouder(s) zelf onbeperkt eigen medewerkers toegang kan geven als “licentiehouder” of “raadpleger” of aan het systeem kan koppelen als “projectgebruiker”.
Ja, het SubsidieVolgSysteem is volledig webbased en overal bereikbaar via een internetverbinding.
Nee het SubsidieVolgSysteem kan gebruikt worden via de volgende internetbrowsers; Microsoft Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome en Apple Safari.
Richtlijn is dat storingen binnen 1 werkdag worden opgepakt. Dringende storingen worden, zover dit mogelijk is, direct opgelost. SubsidieVolgSysteem garandeert een uptime van meer dan 95%.
De kosten van het SubsidieVolgSysteem zijn afhankelijk van de grootte en specifieke wensen van de organisatie. Neem contact op met ons en we werken graag een passend voorstel voor u uit.

Het SubsidieVolgSysteem voldoet aan hoge veiligheidseisen qua data beveiliging. Zo maakt het SubsidieVolgSysteem gebruik van een SSL-verbinding. Een SSL-verbinding is een gecodeerde verbinding tussen de server en bezoeker.

Het systeem is voorzien van een encrypted backup zodat de gegevens in geval van een calamiteit te allen tijde gewaarborgd zijn.

Het SubsidieVolgSysteem is ISAE-3000 en 27001 gecertificeerd. ISAE 3000 is de internationale standaard voor security en overige niet-financiële informatie. Voor de technische invulling van de hosting en onderhoud van onze webapplicaties maakt het SubsidieVolgSysteem gebruik van KPN Interned Services en kunnen we vertrouwen op de ISO 20000, ISO 9001 en ISO 27001 certificering en bovendien een ISAE-3402 type II-accreditatie en PCI-DSS en ISO 1400 compliance.
Het SubsidieVolgSysteem garandeert een uptime van meer dan 99%.
Periodiek wordt onderhoud gepleegd aan het SubsidieVolgSysteem. Het onderhoud vindt waar mogelijk plaats in weekenden om de uptime tijdens werktijd te garanderen.

Staat uw vraag hier niet bij? Bekijk dan de veelgestelde vragen op de volgende pagina’s:

Ook grip krijgen op uw subsidietrajecten?

Benieuwd of het SubsidieVolgSysteem uw organisatie kan helpen? Vraag dan een vrijblijvende demo aan.
In één uur nemen wij u graag mee in de mogelijkheden en functionaliteiten van onze oplossingen. Deze demo kan zowel op locatie als digitaal worden gegeven, net waar uw voorkeur ligt.