SVS IN

Real time inzicht in de status van uw inkomende subsidieprojecten

SubsidieVolgSysteem voor het registreren en monitoren van inkomende subsidies

Het SVS is een uniek, gebruiksvriendelijke en webbased subsidiemanagement portal, waarmee uw organisatie grip houdt op het totale proces voor al uw inkomende subsidies. Het SVS geeft een helder beeld van alle aangevraagde, beschikte en lopende subsidies. Managementinformatie over de subsidieresultaten en de mijlpalen in het subsidieproces is op elk gewenst moment beschikbaar.

Onze klanten

nijmegen-logo
venlo-logo
roermond-logo
peelenmaas-logo
eindhoven-logo
nederweert-logo
reusel-logo

Hoe werkt het?

Probleem

Weet u hoeveel verschillende subsidiestromen er lopen binnen uw organisatie? Hoeveel van deze subsidies zijn Europese subsidies? En welke verantwoordingmomenten er aan zitten komen? Het probleem is dat deze informatie vaak niet centraal wordt bijgehouden, er verschillende Excel lijsten zijn en dat het veel uitzoektijd kost wanneer er wordt gevraagd om managementinformatie.

svs-frustrated-user
svs-coworkers-looking-at-a-tablet

Oplossing

Het SubsidieVolgSysteem (SVS) is een uniek, gebruiksvriendelijke en webbased subsidiemanagement portal, waarmee uw organisatie grip krijgt op het totale proces voor al uw inkomende subsidies. Het SVS geeft een helder beeld van alle aangevraagde, beschikte en lopende subsidies. Managementinformatie over de subsidieresultaten en de mijlpalen in het subsidieproces is op elk gewenst moment beschikbaar.

Het SVS kent onder andere de volgende functionaliteiten:

Dashboard

Dashboardfunctie met realtime inzicht in de subsidieresultaten.

Registratie lopende programma's

Registratie van alle programma’s waarvoor aanvragen in ontwikkeling zijn, ingediend, beschikt en afgewezen zijn.

Registratie toekomstige programma's

Registratie van projecten en deadlines waarvoor men in de toekomst subsidie wil aanvragen.

Monitoring

Monitoring van cruciale rapportagemomenten en taken in het subsidieproces via automatische meldingen. Genereren van managementrapportages over aangevraagde, beschikte en vastgestelde subsidies. Koppeling van alle relevante documentatie (zoals de subsidieaanvraag, beschikking, tussen- en eindrapportages etc.) zodat deze eenvoudig en snel op te roepen zijn.

Beveiligde opslag

Veilige opslag van alle gegevens.

Optimale beveiliging

Ongelimiteerd aantal gebruikers.

Veelgestelde vragen over SVS IN

Dit kan via het dashboard, waar de ingekomen subsidies per jaar worden weergegeven. Ook is zichtbaar hoeveel subsidie is aangevraagd en verleend. Een tweede mogelijkheid is het genereren van rapportages, deze mogelijkheid is met name interessant voor het management of bestuur van de organisatie.

Het SubsidieVolgSysteem maakt een onderscheid in de volgende gebruikersrollen:

  • Licentiehouder: Dit is een accounthouder met het recht om te bewerken/muteren. Licentiehouders ontvangen wekelijks een overzicht van openstaande taken;
  • Raadpleger: Dit is een accounthouder met een volledige raadpleegfunctie van de portal zonder het recht om te bewerken;
  • Projectgebruiker: Dit is een medewerker zonder account. Een projectgebruiker kan meldingen via e-mail ontvangen wanneer hij of zij aan een project gekoppeld is.

Projectgebruikers ontvangen per e-mail alleen meldingen van taken die op hun project van toepassing zijn.

Om de SVS portal te bereiken gaat u naar de website www.subsidievolgsysteem.nl

Klik rechtsboven op de pagina op ‘Inloggen’. De site is beveiligd en alleen toegankelijk voor personen die op basis van het e-mailadres toegang hebben ontvangen (dit zijn medewerkers met de gebruikersrol ‘licentiehouder’ of ‘raadpleger’).

In het tekstvak E-mail typt u uw e-mailadres dat hoort bij uw account. Bij de eerste keer inloggen, klikt u op Wachtwoord vergeten?

Als er een account bekend is, ontvangt u binnen enkele ogenblikken een e-mail met daarin een link om uw wachtwoord (opnieuw) in te stellen.

Door op de link te klikken kunt een wachtwoord instellen. Let op: Deze link is slechts een beperkte tijd bruikbaar! De link kan slechts eenmaal gebruikt worden. Zodra dit opgeslagen is kunt u inloggen met het e-mailadres van uw account en het nieuwe wachtwoord. Na inloggen dient u een code in te vullen op basis van tweefactorauthenticatie.

Om de veiligheid van de SVS portal te vergroten is voor toegang sprake van een verplichte tweefactorauthenticatie.

Dit betreft een (gratis) app die u op uw smartphone kunt installeren en die op basis van een ingevoerde sleutel een code produceert.

Indien u de eerste keer met uw e-mailadres en wachtwoord bent ingelogd ontvangt u een sms op uw smartphone met een verificatiecode.

Na het invoeren van de verificatiecode verschijnt een QR-code op je computerscherm. Scan vervolgens de QR code om de authenticatie in te stellen.

Ja dit is mogelijk. Het SubsidieVolgSysteem ondersteunt o.a. Word, PDF en JPG files.
Ja, bij iedere ingekomen subsidie kan de gebruiker taken aanmaken die doormiddel van automatisch gegenereerde e-mailberichten bij de juiste medewerkers in uw organisatie terecht komen.

Staat uw vraag hier niet bij? Bekijk dan de veelgestelde vragen op de volgende pagina’s:

Klanten aan het woord

Ook grip krijgen op uw subsidietrajecten?

Benieuwd of het SubsidieVolgSysteem uw organisatie kan helpen? Vraag dan een vrijblijvende demo aan.
In één uur nemen wij u graag mee in de mogelijkheden en functionaliteiten van onze oplossingen. Deze demo kan zowel op locatie als digitaal worden gegeven, net waar uw voorkeur ligt.