SVS UIT

24/7 inzicht in inkomende en uitgaande subsidies

Veelgestelde vragen over SVS UIT

Ja, alle subsidieregelingen van uw organisatie kunnen worden geconfigureerd in het SubsidieVolgSysteem. Hiermee gebruikt u dus één systeem voor het aanvragen, beoordelen, verlenen en verantwoorden van uitgaande subsidies.
Het SubsidieVolgSysteem wordt gebruikt door aanvragers en behandelaren van subsidies. Het systeem beschikt over een online omgeving voor subsidieaanvragers en behandelaren van subsidieaanvragen. Het systeem is gebruiksvriendelijk omdat het aanvragers als het ware leidt naar de passende subsidiemogelijkheden en ondersteuning biedt tijdens het aanvraagproces. Ook wordt iedere gezette stap in het systeem automatisch opgeslagen en is er een mogelijkheid om gebruikers op afstand te ondersteunen met het doen van een aanvraag of verantwoording.
Ja, SubsidieVolgSysteem.nl heeft zich aangesloten bij het Groeipact Common Ground van de Vereniging voor Nederlandse Gemeenten (VNG). Zo nemen we zo veel als mogelijk beschikbare informatie over van andere systemen.
Het SubsidieVolgSysteem bevat een Content Management Systeem (CMS), hiermee kan de voorkant van het subsidieportaal worden weergegeven in iedere gewenste stijl.
Het SubsidieVolgSysteem voor uitgaande subsidies kan koppelingen leggen met andere systemen. Hierbij worden geen systemen uitgesloten. De ervaring leert dat klanten graag koppelingen zien met onder andere financiële systemen en zaaksystemen.
Ja, dit kan onder andere door het leggen van een koppeling met het financieel systeem van de organisatie. Het SubsidieVolgSysteem past de beschikbare budgetten aan na iedere nieuwe verlening en laat het budget zien tijdens het beoordelingsproces. Ook zijn budgetten inzichtelijk op het dashboard van medewerkers.
Ja, het management kan inzicht krijgen door het verkrijgen van rollen in het systeem (zoals de rol van ‘gemandateerde’ voor het ondertekenen van beschikkingen) maar ook doormiddel van rapportages kan het management op de hoogte gehouden worden van ontwikkelingen binnen het subsidiebeleid.
Ja, het systeem bewaakt de gestelde termijnen en kan notificaties versturen wanneer deze termijnen dreigen overschreden te worden. Dit draagt bij aan een rechtmatige subsidieverlening.

Ook grip krijgen op uw subsidietrajecten?

Benieuwd of het SubsidieVolgSysteem uw organisatie kan helpen? Vraag dan een vrijblijvende demo aan.
In één uur nemen wij u graag mee in de mogelijkheden en functionaliteiten van onze oplossingen. Deze demo kan zowel op locatie als digitaal worden gegeven, net waar uw voorkeur ligt.

Demo SubsidieVolgSysteem

Benieuwd of het SubsidieVolgSysteem uw organisatie kan helpen? Vraag dan een vrijblijvende demo aan. In één uur nemen wij u graag mee in de mogelijkheden en functionaliteiten van onze oplossingen. Deze demo kan zowel fysiek als digitaal worden gegeven, net waar uw voorkeur ligt.