Over ons

Het Subsidievolgsysteem is een gezamenlijk systeem
ontstaan uit de samenwerking tussen subsidieadviesbureau
Vindsubsidies en softwareontwikkelaar Gilde-BT. 

Probleemoplossing

Kennis van subsidies én techniek

Het Subsidievolgsysteem is ontwikkeld vanuit zowel de techniek als ook de inhoudelijke subsidiekennis. Wij zijn bekend met zowel de theorie als de praktijk in beide disciplines en zijn daarom in staat een optimale oplossing neer te zetten die volledig aansluit op de thema’s betrouwbaarheid, doelmatigheid, rechtmatigheid, transparantie en klantgerichtheid.

25+ jaar ervaring

Vindsubsidies en Gilde-BT Software brengen meer dan 25 jaar ervaring met subsidiemanagementsystemen in en bieden met deze bundeling van krachten een succesvol product: het Subsidievolgsysteem. Inmiddels is dit systeem uitgegroeid tot een allround softwareoplossing voor alle denkbare subsidies. Met ons SVS geloven wij in de kracht van specialisatie. Binnen de markt zien wij veel partijen waarbij het ontwikkelen van een subsidiesysteem tot de technische mogelijkheden behoort maar dat de inhoudelijke subsidiekennis ontbreekt. Hierdoor kunnen wij ook bij de inrichting van het subsidieproces en implementatie van grote meerwaarde zijn.

Samenwerking

Bij Vindsubsidies geloven wij erin dat vooruitgang een kans verdient omdat innovaties grenzen verleggen. Wij leven in een wereld waarin eigenlijk niets meer onmogelijk is. Waarin ambitieuze plannen worden omgezet in realiteit. Daar dragen wij van Vindsubsidies graag aan bij. Het vormt onze drijfveer om vandaag mee te werken aan de wereld van morgen.

Gilde-BT is al meer dan 20 jaar expert in het leveren van SaaS-subsidiesystemen waarbij het gehele subsidieproces (van aanvraag tot en met verantwoording) wordt ondersteund. Door de unieke combinatie van in-house IT-kennis en experts in subsidieprocessen zijn we marktleider in Nederland en beheren we circa 1,5 miljoen users in onze softwaresystemen.

De innovatief specialist in secure IT integratie. Al bijna achttien jaar brengen we mensen,  systemen en organisaties samen vanuit onbegrensd denken, kennis van het vak en de ambitie om continu te innoveren. Want de toekomst vormgeven? Dat is mensenwerk.

Ontwikkeling en Common ground

Ontwikkeling

Subsidievolgsysteem is volop betrokken bij de digitale transformatie waar ook de meeste gemeenten volop mee bezig zijn. De komende jaren ontwikkelen wij het Subsidievolgsysteem door, waarbij onze focus ligt op het toevoegen van functionaliteit, het verder vereenvoudigen van API-koppelingen en het optimaliseren van de Common Ground-principes. Doordat we al werken op basis van een (modulair opgebouwde) microservices architectuur kunnen wij snel nieuwe functionaliteiten releasen en blijvend doorontwikkelen.

Common Ground

Subsidievolgsysteem is lid van het nieuwe Common Ground Haven fieldlabs om ons cloud integratieplatform te laten voldoen aan de nieuwe standaard die is opgezet rondom een cloud-agnostische infrastructuur op basis van Kubernetes en de containerization van het platform. Ook is CI/CD geïmplementeerd, waarbij SVS via deployment pipelines integratieflows voor de gemeente snel en veilig kan uitrollen.