Over ons

24/7 inzicht in inkomende en uitgaande subsidies

Over SubsidieVolgSysteem

Grip op alle subsidieprocessen

Het SubsidieVolgSysteem is een uniek en gebruiksvriendelijk webbased SaaS subsidiemanagementsysteem, waarmee uw organisatie grip krijgt op het totale proces voor al uw inkomende én uitgaande subsidies. Het geeft een helder beeld van alle aangevraagde, beschikte, lopende en vastgestelde subsidietrajecten, of het nu gaat om inkomende of uitgaande subsidies. Hiermee spelen we in op de behoeften van de gebruikers van onze systemen, aanvragers en behandelaren. Met het SubsidieVolgSysteem kunnen organisaties nog klantgerichter, rechtmatiger en doelmatiger gaan werken.

svs-colleagues-watching-screen-and-laughing
svs-colleagues-brainstorming-with-postits (1)

Unieke samenwerking

Het SubsidieVolgSysteem is een gezamenlijk systeem ontstaan uit de samenwerking tussen subsidieadviesbureau Vindsubsidies en softwareontwikkelaar Gilde BT. Gilde BT is verantwoordelijk voor de technische kant van de systeem waarbij Vindsubsidies de inhoudelijke inrichting en ondersteuning voor haar rekening neemt.

Waarom SubsidieVolgSysteem?

icon-brain

Kennis van subsidies én techniek

Het SubsidieVolgSysteem is ontwikkeld vanuit zowel de techniek als ook de inhoudelijke subsidiekennis. Wij zijn bekend met zowel de theorie als de praktijk in beide disciplines en zijn daarom in staat een optimale oplossing neer te zetten die volledig aansluit op de thema’s betrouwbaarheid, doelmatigheid, rechtmatigheid, transparantie en klantgerichtheid.

20+ jaar ervaring

Vindsubsidies en Gilde-BT Software brengen meer dan 20 jaar ervaring met subsidiemanagementsystemen in en bieden met deze bundeling van krachten een succesvol product: het SubsidieVolgsysteem. Inmiddels is dit systeem uitgegroeid tot een allround softwareoplossing voor alle denkbare subsidies. Met ons SVS geloven wij in de kracht van specialisatie. Binnen de markt zien wij veel partijen waarbij het ontwikkelen van een subsidiesysteem tot de technische mogelijkheden behoort maar dat de inhoudelijke subsidiekennis ontbreekt.

Onze product road map

Onze oplossing is flexibel en zo ingericht dat we altijd in staat zijn te anticiperen op veranderingen binnen het (subsidie)proces of aanvullende wensen in functionaliteit.

Voor de technische realisatie van het SVS en extra functionaliteiten maken we gebruik van het ‘Next Level Framework’ platform van Gilde­BT Software, gebaseerd op Microsoft .Net en SQL­databases technologie.

Dit modulaire innovatieve low code ICT-platform is het fundament waarop een verzameling van modules met veelzijdige toepassingsmogelijkheden geïmplementeerd wordt.

 

Innovatie en doorontwikkeling

Belangrijke uitgangspunten daarbij zijn continue innovatie en doorontwikkeling, waarbij gebruiksgemak, vormgeving, security en optimale Self-Service mogelijkheden voor de klant centraal staan. Het systeem kan modulair worden uitgebreid, dit is de kracht van het Next Level Framework. We werken dan ook continue aan de doorontwikkeling van ons systeem.

De komende jaren richten wij ons onder andere op de volgende innovatie doorontwikkelingsfunctionaliteiten:

  • Zip-bestanden
  • Controle dubbele aanvragen en plagiaattest
  • Lotingsysteem
  • Uitbreiding van onze metadata-module
  • Prioriteitenlijst bij tenderprocedure
  • Vereenvoudiging audit en control in combinatie met accountantscontrole
  • AI-module
  • Staatssteuntoets

Over ons

Vindsubsidies

Bij Vindsubsidies geloven wij erin dat vooruitgang een kans verdient omdat innovaties grenzen verleggen. Wij leven in een wereld waarin eigenlijk niets meer onmogelijk is. Waarin ambitieuze plannen worden omgezet in realiteit. Daar dragen wij van Vindsubsidies graag aan bij. Het vormt onze drijfveer om vandaag mee te werken aan de wereld van morgen.

Naamloos-1
logo-gilde-bt-2

Gilde-BT

Gilde-BT is al meer dan 20 jaar expert in het leveren van SaaS-subsidiesystemen waarbij het gehele subsidieproces (van aanvraag tot en met verantwoording) wordt ondersteund. Door de unieke combinatie van in-house IT-kennis en experts in subsidieprocessen zijn we marktleider in Nederland en beheren we circa 1,5 miljoen users in onze softwaresystemen.

Ook grip krijgen op uw subsidietrajecten?

Benieuwd of het SubsidieVolgSysteem uw organisatie kan helpen? Vraag dan een vrijblijvende demo aan.
In één uur nemen wij u graag mee in de mogelijkheden en functionaliteiten van onze oplossingen. Deze demo kan zowel op locatie als digitaal worden gegeven, net waar uw voorkeur ligt.